Supportere

Ved vores Showcooking arrangementer deltager en masse fede mennesker, som hjælper os kokke med at blive klar til at hygge om gæsterne. Nogle har været med så længe og vist så stort talent, at de har fået deres egne jakker og er optaget i truppen som supporters, dvs. en slags prospects til at blive “rigtige” NaCl’ere.

Supporterne laver på skift snacks og petit fours, så de kan øve sig, inden det går rigtig løs.

Vil du være med?

Vil du være supporter? Det kræver tid, engagement og talent, men vi har af og til brug for flere dygtige, dedikerede medhjælpere, som kan avancere til supportere.

Ved hvert showcooking arrangement deltager en stor gruppe af medhjælpere – kokke, tjenere, elever og madører – som hjælper med det, de kan. Hvis du kunne tænke dig at være med bag kulissen, så kontakt os på support@na-cl.dk og fortæl lidt om, hvem du er.