Line Storm Hansen

Line har været med i NaCl siden begyndelsen, først som medhjælper for Mie Bostlund, senere som en af de første officielle supporters med ansvar for snacks og petit fours og fra september 2011 som “rigtig” NaCl’er.

Uddannet fra The Paul i 2011 med et 12-tal og en sølvmedalje. Line har altid haft et kreativt gen og nåede at gennemføre grundforløbet som guldsmed, inden et traineeforløb hos Sticks’n’Sushi fik hende på bedre tanker. Herfra har hun en grunduddannelse i det japanske køkken og et par års erfaring som sushikok.

Under sin læretid på The Paul har Line været i USA, hvor hun arbejdede på Castagna Restaurant hos kokken Matt Lightner, og efter endt uddannelse tilbragte hun 5 måneder som skibums/kok i Frankrig.

Line er i dag køkkenchef på Hero i København.

Læs også

Interview med Line: ‘Sig hej til Line, den nyeste NaCl’er’.