Christoffer Sørensen

Christoffer er udlært med bronzemedalje fra Alberto K i september 2011, hvor han har været under hele sin læretid. Undervejs har han desuden arbejdet som afløser hos Mads Refslund på MR og haft en sommer på Henne Kirkeby Kro. Efter endt læretid har Christoffer arbejdet som kok på Brdr. Price Restaurant i København, og er nu på Dragsholm Slot.

Christoffer blev udvalgt til en af Morgendagens Stjerner anno 2009, var kokkeelev på Årets Læreplads 2010 (Alberto K) og kom i semifinalen til Børsens Kokketalent 2011.

Han har været med i NaCl siden starten og har lavet desserter med Jacob Thykjær Mogensen (tidligere NaCl’er) et par gange samt snacks, appetizers og petit fours på egen hånd til vores arrangement på Dragsholm Slot.

Læs også

Interview med Christoffer: “Jeg har stadig meget at lære”