Go-Card

Kender du Go-Card? Det gør du nok – det er de fede, farvestrålende gratis postkort, man kan finde i stativer rundt omkring på landets caféer. Måske har du oven i købet lagt mærke til, at vores retter af og til er at finde på kortene?

Lige nu er der en ny sending NaCl-kort på vej ud til de 540 caféer, som har Go-Card stativerne hængende, så skynd dig ud og haps alle dem du kan, så har du altid lidt pænt at kigge på, når du savner os.

På det nyeste Go-Card sender vi en speciel hilsen til vores mange sponsorer, som bakker os op og støtter os med penge, råvarer, ting og tjenester, som gør det muligt at holde udgifterne nede, så I ikke behøver at betale en herregård får at se os i aktion.

Tusind tak til dem – og tusind tak til Go-Card, som hjælper os med at sprede ordet om NaCl kvit og frit.