Adrien Norwood: “NaCl er en vigtig årsag til, at jeg holder så meget af at være i Danmark”

Hvad laver du her i Danmark?
Jeg kom hertil mere eller mindre ved et tilfælde – jeg rejste rundt og arbejdede som stagiere på forskellige restauranter i Europa og endte op på Dragsholm Slot. Faktisk var jeg på vej væk herfra, da jeg blev tilbudt et job som souschef på Geranium, hvor jeg arbejder nu.

Hvad synes du om at være her?
Jeg kan godt lide restaurantscenen og det kulinariske miljø i København, og Geranium er et godt sted for mig at udvikle mig som kok lige nu. Det er meget præcis mad – alt skal være perfekt.

Hvorfor er du med i NaCl?
NaCl er en vigtig årsag til, at jeg holder så meget af at være i Danmark. Det er sjovt at mødes med ligesindede og lave mad sammen, og det er fedt, at man kan lave lige, hvad man vil. Det er en fed måde at udtrykke sig på.

Hvad laver du om 5 år?

Indtil videre har jeg en kontrakt for et år på Geranium, men jeg tænker, at jeg nok gerne vil blive længere. Jeg har ikke nogen fast plan, men på et tidspunkt vil jeg gerne tilbage til New York eller San Fransisco. Jeg vil gerne have min egen restaurant en dag, men jeg har ikke noget imod at arbejde for andre nogle år endnu, for jeg har stadig meget, jeg kan lære.

Adrien Norwoods CV