Rasmus Leck Fischer

Allerførst arbejde Rasmus hos “trøffelkongen” Chez Bruno i Frankrig (1 michelinstjerne), siden blev han udlært fra Søllerød Kro og fik en sølvmedalje til svendeprøven. Han har arbejdet som kok på den 3-stjernede Michelinrestaurant Martin Berasetegui i Spanien, som souschef på Dragsholm Slot, og er efter en tid freelancer for Metronome productions belevt Køkkenchef i genet køkken på Gastronomisk Innovation.

Rasmus har udgivet 3 bøger. Ukrudt en bog om brug af vilde urter i mad,  Snaps – naturen på flaske en anderledes snapsebog med masser af cocktails og Insectivore kogebogen som integrerer insekter i vores nordiske køkken.

Det siger Rasmus om at være kok:

“Jeg vidste at jeg ville være kok, før jeg startede i gymnasiet. Der har altid været fokus på god mad og god kvalitet, hvad der er sundt og godt, hvor jeg kommer fra. Min mor er god til at lave mad, så jeg har lavet pandekager og pasta til vennerne helt tilbage i folkeskolen. Det er den klassiske – jeg har indflydelsen hjemmefra.”