Julien Risbourg

Julien Wincentz Risbourg startede som elev på M/S Amerika i 2007, men er uddannet fra Dragsholm Slot i 2010 med en sølvmedalje og har siden bl.a. arbejdet som kok på Spisehuset 56 Grader.

I dag arbejder han som redaktionskok på Nordisk Film, hvor han laver TVprogrammer med bl. Brd. Price.

Julien siger selv om at være kok:

“Jeg har taget nogle omveje for at blive kok, og selvom madlavning altid har fyldt en stor del af mit liv, var det først, da jeg havde stået og svedt hjemme i venner og bekendtes køkkener, at det gik op for mig; hey! Det er måske lidt mere end en hobby. Madlavning er både komplekst men også utrolig simpelt; det er ernæring og nydelse, det er kreativitet og nogle gange en måde at koble af på – det er livets NaCl…”

Se også: Julien Risbourg: Høns i asparges er sgu en dejlig ret