Vi elsker at lege med Danish Crown

Danish Crown har været en af vores største og vigtigste sponsorer lige fra NaCls spæde start, og vi skylder dem al mulig tak for, at de troede på os, selv da vi endnu havde til gode at bevise vores værd.

Den økonomiske støtte, de giver os, er vigtig for, at vi kan holde prisen nede, så mange har råd til at komme og smage, hvad vi laver, og det betyder, at vi kan skeje lidt mere ud, end hvad der ellers ville være muligt. Endnu vigtigere for os kokke er det næsten, at vi har adgang til kød fra Danish Crowns “Guldkammer”, som ellers er forbeholdt de allerbedste restauranter i Danmark.

I Guldkammeret finder man alt det kød, det ellers ikke er til at få fat på, og som ikke kan købes for penge, medmindre man har helt særlige forbindelser; de anderledes udskæringer, specialkvæg, unge dyr, sjældne racer, dansk kobekød og alt det andet som viser, at Danish Crown er andet og mere end en kæmpestor slagter.

Med andre ord er vi super glade for at lege med Danish Crown – men hvorfor vil de lege med os? Henrik Rosbjerg, som er salgschef for Foodservice Nordic i Danish Crown forklarer:

“For nogle år siden blev jeg på en messe i København opsøgt af Nicolai Tram, Rasmus Leck-Fischer og Mie Bostlund fra NaCl, som spurgte om hjælp til at stable en gastronomisk legeplads på benene. De havde nogle visioner, jeg syntes var spændende, og vi ville gerne hjælpe dem på vej. I forvejen sponsorerer vi nogle af landets bedste etablerede kokke, og NaCl er et godt sted at møde de unge, kommende stjerner, som vi gerne vil hjælpe i fremtiden.”

Vi siger rigtig mange tak!