Om NaCl

Vi er en flok kokke, der mødes indimellem og laver mad sammen. Maden serverer vi for vores gæster, som betaler et beskedent beløb for at være med.

Gæsterne kommer med bag kulisserne, hvor de på godt og ondt kan få et indblik i de processer, der ligger bag tilblivelsen af retterne. Tankerne bag. De mislykkedes forsøg og sidste-minut hovsaløsninger. De teknikker, vi bruger. Banebrydende og nymoderne, ærligt håndværk og snyd.

Hvorfor gør vi det? Fordi vi ellers ville brænde inde med nogle kreative idéer, som ikke altid passer ind på vores respektive arbejdspladser. For at øve os og lære af hinanden. For at udforske og udvide gastronomiens grænser.

Men først og fremmest fordi det er sjovt.

Bestyrelsen

NaCl er en 100% frivillig forening, og vi er meget taknemmelige for den støtte vores sponsorer giver os. Bestyrelsen består af:

Sonja Poulsen: Indehaver af SOP & Co – Produkt- og konceptudvikling inden for fødevarer og gastronomi events. Sonja har 16 års erfaring indenfor fødevarebranchen og et omfattende fagligt netværk.

Dorte Leck Fischer: Kvinden bag NaCl-showcooking. Driver sin egen virksomhed  med Gastronomiske events, Projektstyring, Agentbureau for kokke, og har stiftet Spiseklubben og NACLmanagement. Dorte har bl.a. en fortid som Projektleder hos F.O.O.D,Marketing- & PR-ansvarlig på Hotel & Restaurantskolen København, TV-producent og har et omfattende netværk indenfor flere fagområder.

Thomas Meier Lorentzen: Senior projektleder hos Wonderful Copenhagen, og ansvarlig for den årlige madfestival Copenhagen Cooking.

Morten Henningsen: Daglig leder af NaCl.

Nicolai Tram: Ophavsmand til NaCl og madformidler. Se mere om Nicolai her.