Om NaCl

Vi er en flok kokke, der mødes indimellem og laver mad sammen. Maden serverer vi for vores gæster, som betaler et beskedent beløb for at være med.

Gæsterne kommer med bag kulisserne, hvor de på godt og ondt kan få et indblik i de processer, der ligger bag tilblivelsen af retterne. Tankerne bag. De mislykkedes forsøg og sidste-minut hovsaløsninger. De teknikker, vi bruger. Banebrydende og nymoderne, ærligt håndværk og snyd.

Hvorfor gør vi det? Fordi vi ellers ville brænde inde med nogle kreative idéer, som ikke altid passer ind på vores respektive arbejdspladser. For at øve os og lære af hinanden. For at udforske og udvide gastronomiens grænser.

Men først og fremmest fordi det er sjovt.

NaCl er en 100% frivillig organisation drevet af den erhvervsdrivende fond Dorte Leck Fischers Fond, og vi er meget taknemmelige for den støtte vores sponsorer giver os.

Fonden er opkaldt efter Dorte Leck Fischer: Kvinden bag NaCl-showcookings start i 2008. Indtil hendes alt for tidlige død 14/9/2016 drev Dorte  sin egen virksomhed med Gastronomiske events, Projektstyring, Agentbureau for kokke, og har stiftet Spiseklubben og NACLmanagement. Dorte har bl.a. en fortid som Projektleder hos F.O.O.D,Marketing- & PR-ansvarlig på Hotel & Restaurantskolen København, TV-producent og har et omfattende netværk indenfor flere fagområder.

Bestyrelsen

Direktør:         Rasmus Leck Fischer (Køkkenchef)

Morten Hakon Henningsen (CEO / Formand)

Francis Jean Marie Cardenau (Køkkenchef)

John Gynther Jensen (Mejerist)

Søren Brandt Wiuff (Grøntsagsavler)

Christian Richard Charles Dahlager (Advokat)