Culinary
Community

I 2008 vendte en lille håndfuld unge kokke inspirerede hjem fra studieophold på nogle af Spaniens bedste restauranter. Vi grundlagde NACL, fordi vi savnede et frirum, hvor vi kunne få afløb for alle vores fikse ideer. NACL blev vores gastronomiske fritidshjem, hvor vi kunne sætte legen fri.  

Siden da er flere nye ansigter kommet til – men fællesnævneren for alle kokke er stadig nysgerrigheden og lysten til at søge grænser. Læs mere om hver enkelt kok herunder.

Our chef community

Adrien Norwood

– NACL’s amerikanske indslag er en moderne kokkenomade, som har udfoldet sit talent på toprestauranter verden over. Han finder dog altid tilbage til NACL, hvor han leverer næsten umulige retter på et vanvittigt højt plan. – Photo by Flemming Gernyx
Instagram

Christoffer Sørensen

– Køkkenchef på Studio. Næsten ti år på Dragsholm Slot har gjort ’Whitey’ til ekspert i vilde urter, rødder og træer. Han går gerne hele vejen for at nå i mål med en ret. Engang brugte han 10 timer i skovbunden for at plukke to kilo skovsyre til en sorbet – nok til at fylde to sorte affaldssække! – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Rasmus Leck Fischer

– Vilde urter, snaps og insekter har gennem tiden optaget Rasmus, hvis avancerede retter altid hviler på et fundament af velsmag med referencer til fortiden på Søllerød Kro, Martin Berasategui og Dragsholm Slot. Rasmus er idag Køkkenchef på Gastronomisk Innovation. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Erik Pedersen

– ’Smukke Erik’ er barn af Kadeau-familien, som har opdraget ham til altid at lede efter den næste vilde råvare, der kan syltes eller fermenteres. I dag har Erik udvidet jagtmarkerne til Østrig, hvor han driver sin egen restaurant ved Bodensøen. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Gin Isabel

– Vi ville ikke eksistere, hvis vi ikke kunne trække på velvilje fra gode folk som Gin. Med sin årelange erfaring og skarpe næse sørger Gin for, at vores publikum altid har noget godt i glasset. – Photo by Kirsten Jepsen
Instagram

Heidi Veng Hørlyck

– Med en fortid i militæret er Heidi den fødte leder, som ikke er bange for at gå til kanten med krævende ingredienser som potkäse og fermenteret lammefedt. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Julien Risbourg

– Lærerseminariet var for kedeligt for Julien, som endte med at gå kokkevejen i stedet. Julien elsker det rustikke køkken og vilde eksperimenter. For eksempel lykkedes det ham engang at confitere et helt lam! – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Kondo Sasaki and father

– Dansk-japaner med stærke rødder i begge køkkener og en frygtløshed over for angstprovokerende råvarer. Kondo har engang serveret den berygtede japanske fugu for et nervøst svedende publikum. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Lars Lundø Jakobsen

– Fra avantgardistiske El Celler de Can Roca og Geraniums ultimative præcisionskøkken til den mere uhøjtidelige gastronomi. Lars kan det hele. En gudsbenådet tekniker med et skarpt blik for smag.
Instagram

Martin Bjørn

– ’Bjørnen’ er NACL’s velsmagsbamse, hvis opdragelse på Søllerød Kro aldrig fornægter sig. Bjørnen er garant for retter med stor smagsmæssig tyngde. idag Køkkenchef på Teddy. – Photo by Flemming Gernyx
Instagram

Mette Dahlgaard

– Mette er udlært af Bo Bech, og som sin læremester elsker hun retter, der umiddelbart ser enkle ud, men som ofte er komplekse. Mettes retter taler grøntsagernes sag, og hun skubber ofte de mere upåagtede frem i rampelyset. Idag køkkenchef på Gemyse. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Mie Bostlund

– Mie er en mesterlig håndværker med sans for sindrige saucer og hjertet tabt til skånsomt fanget fisk og bæredygtig gastronomi. – Photo by Martin Kaufmann
Instagram

Niño Fjordside

Ét af de nyeste medlemmer af familien er den unge dessertkonge Niño, som har gnubbet skuldre med verdens bedste i sin higen efter ny viden. Niño trækker på erfaring fra både Geranium, El Celler de Can Roca og Koks, og vi er stolte af at have ham med på holdet.
Instagram

Ruben Busk

– Færøerne er vores andet hjem, og Ruben har været med til at åbne vores øjne for skærpekød, fermenteret hvalspæk og lammetarm, som i hans hænder bliver til grænsesøgende velsmag. – Photo by Flemming Gernyx
Instagram

Søren Krogh Sørensen

Søren laver virtuose cocktail og drikkevarer med udgangspunkt i vilde råvarer. Bevæbnet med sprut, vilde urter, kefir og kombucha skaber han drikkeoplevelser, man ikke finder andre steder.
Instagram

Sylvester Andersen

– Sylvester er udlært af Søren Selin, og det kan ses i hans visuelt raffinerede retter, som spiller på stringent nordisk enkelhed og rene smage af råvarer, Sylvester ofte selv har plukket, fanget eller skudt.
Instagram

Cristoffer Brink

Som ung kok hjalp Christoffer Jeppe Foldager til sølv ved Bocuse d’Or, og hans sans for præcision og velsmag har siden gjort hans restaurant Pomle Nakke på Falster til et tilløbsstykke.
Instagram

Line Storm Hansen

– Line har været forgabt i fisk hele livet, og i dag har hun skiftet komfuret ud med røgovnene på Helsingør Røgeri, hvor hun genopliver det manuelle håndværk.
Instagram

Jonathan Berntsen

– Jonathan er en håndværker af guds nåde med en perfektionistisk tilgang og en uforfalsket kærlighed til det sydfranske middelhavskøkken. Jonathan er i dag Køkkenchef på Restaurant The Samuel
Instagram

Nicolas Georg

– Kunne du tænke dig din bøf béarnaise som dessert? Intet problem. Ingen køer er hellige i Nicolas’ dessertkøkken, hvor klassiske desserter smides under bussen, og salte retter forvandles til vanvittige desserter.
Instagram

Mads Cortsen

Mads er et selvlært supertalent og Danmarks konge af private dining. Mads elsker luksusråvarer, og han skammer sig ikke over at bruge pincetten til sine skarptskårne retter, som altid er en fryd for øjet.
Instagram

Anton Eff

– Et ægte legebarn med en krøllet hjerne og utæmmet kreativ tilgang til madens form og udseende, koblet med en vild teknisk kunnen fra bl.a. Mugaritz i San Sebastian og WD-50 i New York.
Instagram

Be our next supporter

Do you want to be a supporter? It takes time, commitment and talent, but we sometimes need more skilled, dedicated assistants who can advance to supporters.